Kunder

 

De sysselsätter mig

En stor del av min tid går åt till att hålla koll på offentliga inköp. Det är inga direkt små affärer. Myndigheter, kommuner och landsting/regioner upphandlade i fjol varor och tjänster för 822 miljarder kronor enligt statistik från Doublecheck.

Bara att erkänna… Jag har gått och blivit en ”upphandlingsnörd”. Under sju års tid svarade jag, med ett kortare avbrott, för den dagliga nyhetsbevakningen på Upphandling24. Därifrån gick jag i november 2015 till Inköpsrådet som är en utmanare med fokus på kunskapsutbyte mellan upphandlare, leverantörer, konsulter och jurister.

Skriver också om inköp i privata företag för exempelvis LRF Samköp. Infrastruktur och teknik ligger mig också varmt om hjärtat, vilket bevisas av skriverier i Tidningen Energi och Fokus Skanska.

Självklart finns det plats för fler kunder! Åren som frilansjournalist har lärt mig mer än att skriva och leverera texter i tid. Jag kan leda projekt och har goda relationer med andra frilansar, av såväl text som bild och layout, samt med tryckerier och webbmakare.

Min företagsform är enskild firma och den är såklart godkänd för F-skatt.