Kunder

 

De sysselsätter mig

Bara att erkänna… Jag har gått och blivit en ”upphandlingsnörd”. Under sju års tid svarade jag, med ett kortare avbrott, för den dagliga nyhetsbevakningen i tidningen Upphandling24.

Därifrån gick jag i november 2015 till Inköpsrådet som är en utmanare med fokus på kunskapsutbyte mellan upphandlare, leverantörer, konsulter och jurister. På Inköpsrådet samarbetar jag med Upphandling24:s före detta chefredaktör Bo Nordlin som år 2007 grundade denna tidning och sajt.

Skriver också om inköp i privata företag för exempelvis LRF Samköp. Infrastruktur och teknik ligger mig också varmt om hjärtat, vilket bevisas av skriverier i Fjärrvärmetidningen och Skanskas tidning Fokus Skanska. På fritiden sköter jag Malmö Kortvågsklubbs webbplats.

Självklart finns det plats för fler kunder! Åren som frilansjournalist har lärt mig mer än att skriva och leverera texter i tid. Jag kan leda projekt och har goda relationer med andra frilansar, av såväl text som bild och layout, samt med tryckerier och webbmakare.

Min företagsform är enskild firma som förstås är godkänd för F-skatt.